Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
09.02.2015
Замовлення продуктів з "ЕКО маркет" онлайн
Для багатьох з нас похід у супермаркет є щоденним звичним заняттям. Планування покупок, вибір зручного візка, маленька «подорож» серед найрізноманітніших товарів. Але іноді це і черга на касі, а також повні пакети продуктів. Технології не стоять на місці – і тепер купувати товари в улюбленому супермаркеті можна, не виходячи з дому!
Не варто дивуватися: якщо по інтернету легко можна замовити додому піцу, суші, салати і багато іншого – чому б і звичайні продукти не купувати в такий спосіб? Тим більше, що в розвинених країнах такий сервіс стає все більш популярним. Наприклад, у Великобританії частка онлайн-продажів ще в 2012 році становила 5 % всього обороту серед продуктів харчування. У США та Швейцарії цей ринок також стрімко розвивається, набираючи обертів. А в Україні частка онлайн-продажів продуктів поки менше 1 %, і цей напрямок має великі перспективи.
Сьогодні в найпопулярніших українських супермаркетах вже можна закуповувати продукти онлайн. «ЕКО маркет» – прекрасне тому підтвердження. Варто лише відвідати сторінку супермаркета на онлайн-сервісі замовлень – ekomarket.zakaz.ua – і вашому погляду відкриється величезний вибір продуктів, які вже ввечері того ж дня будуть у вас вдома!
До речі, доставка проводиться в спеціальних контейнерах, які забезпечують захист продуктів харчування від перепаду температур і тряски в дорозі.
Дуже зручно, чи не так? Особливо – якщо немає часу самостійно поїхати за продуктами, або не дозволяють обставини. Тим більше, що вартість доставки досить демократична: жителям більшості районів Києва вона обійдеться всього в 35 гривень, що приблизно дорівнює вартості 2 літрів палива для автомобіля!
А якщо час заїхати в супермаркет є, а часу ходити по торговому залу і вибирати продукти не вистачає? Не проблема! Можна замовити послугу самовивозу – оформити замовлення на сайті, а потім всього за 12 гривень забрати його, вже повністю зібране, в магазині!
Як же відбувається збірка замовлення? Цим займаються професійні співробітники, які ще раз переконаються в правильному підборі і свіжості продуктів, в цілісності упаковки тощо.
І навіть це ще не все! Функціонал онлайн-замовлення продуктів у «ЕКО маркет» дозволяє окремо переглянути актуальні акційні позиції, найпопулярніші продукти онлайн, і навіть зібрати необхідні інгредієнти до страви, рецепт якого опублікований на сайті! Вирішили приготувати таке екзотичне блюдо, як «Теплий салат з кус-кусом і овочами»? Навіть не сумнівайтеся – в «ЕКО маркет» можна знайти всі необхідні 12 інгредієнтів! Секрет – у величезному асортименті товарів, доступному в цій Мережі.
Отже, тепер у споживача є вибір – зайти в супермаркет особисто або замовити продукти додому через інтернет.
Другие новости
X
X