Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
29.03.2016
31 березня в Солом'янському районі Києва відкриється новий «ЕКО маркет»

В останній день березня жителів Солом'янського району очікує приємний сюрприз – відкриття нового магазину популярної мережі супермаркетов «ЕКО маркет» за адресою: пров. Чугуївський 19-А.

Магазин традиційно пропонує покупцям якісні продукти за доступними цінами від провідних українських та світових виробників. У новому «ЕКО маркет» можна буде придбати товари на будь-який смак: свіжі фрукти та овочі, м'ясну і молочну продукцію, кулінарію, а також побутову хімію та інші корисні товари.

З нагоди відкриття нового магазину керівництво мережі супермаркетів «ЕКО маркет» підготувало для покупців цікаві сюрпризи та акції. Так, 31 березня 50 перших відвідувачів, які придбають товари на суму від 50 гривень, гарантовано отримають подарунок. А ті, хто в перші два дні роботи нового магазину придбають товар на будь-яку суму, отримають накопичувальну бонус-карту. Також «ЕКО маркет» пропонує своїм клієнтам істотно заощадити. З 31 березня по 5 квітня в магазині будуть діяти приємні знижки від 11 до 32% на велику групу товарів.

«Для нас важливо, щоб кожен покупець, виходячи з магазину, залишався задоволеним як товаром, який він придбав, так і цінами і рівнем обслуговування. Ми цінуємо довіру украінців до мережі «ЕКО маркет», тому працюємо чесно і професійно. Я впевнений, що наші ​​покупці будуть задоволені роботою нового магазину, і ми повністю виправдаємо очікування», – розповів Віктор Повніца, президент ТОВ «ЕКО».

«ЕКО маркет» запрошує всіх бажаючих відвідати урочисте відкриття нового магазину 31 березня за адресою: пров. Чугуївський 19-А.
Другие новости
X
X