Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
16.12.2016
«ЕКО маркет» буде планувати бюджет за допомогою SAP

">Компанія SAP, один із лідерів ринку бізнес-додатків, українська мережа супермаркетів «ЕКО маркет» і компанія AGELESS, партнер SAP в Україні, оголошують про старт впровадження рішення SAP BusinessObjects Planning and Consolidation. Реалізація проекту дозволить компанії «ЕКО маркет» скоротити терміни і підвищити точність формування бюджетів, отримання аналітики і надання звітності, а також знизити управлінські ризики та збільшити прозорість бізнес-процесів в цілому.

Завдяки впровадженню рішення SAP BusinessObjects Planning and Consolidation компанія «ЕКО маркет» зможе створювати актуальні операційні та фінансові звіти, а також отримувати доступ до аналітики за лічені секунди. Крім того, буде створена єдина і прозора система ведення бізнес-процесів, яка дозволить усунути ризики невідповідності звітності законодавчим нормам і стандартам, а також забезпечити успішний процес закриття звітних періодів. Проект також включає в себе навчання персоналу і надання послуг з підтримки SAP Enterprise Support

«Автоматизація планування бюджету і складання звітності дозволить нам не тільки скоротити рутинні операції і знизити обсяг ручної роботи, а й якісно змінити процеси бюджетування, планування і консолідації. Ми очікуємо, що SAP BusinessObjects Planning and Consolidation стане основою нового підходу до прийняття більш зважених рішень, важливих для успішного розвитку мережі «ЕКО маркет», – підкреслив Сергій Прітикін, керівник IT-департаменту «ЕКО маркет».

«Сьогодні перед керівниками компаній галузі роздрібної торгівлі постає багато питань про необхідність трансформації, відчутні переваги і, найголовніше, її вплив на комплексну зміну діяльності. Кожен цифровий проект – унікальний, але від того, наскільки він відповідає меті компанії, залежить якість подальшого ведення бізнесу та досягнення поставлених цілей. Сподіваємося, що впровадження рішення для бюджетування в «ЕКО маркет» сприятиме подальшому розвитку бізнесу компанії, стабільному зростанню і постійному поліпшенню ефективності діяльності », – зазначив Максим Матяш, директор SAP у країнах СНД.

«З урахуванням 10-річного досвіду AGELESS у напрямку впровадження технологій SAP в ритейлі ми прогнозуємо, що розгортання SAP BusinessObjects Planning and Consolidation, навчання фахівців і професійна технічна підтримка рішення дозволять компанії «ЕКО маркет» отримати значний економічний ефект, важливий для розвитку на висококонкурентному ринку роздрібної торгівлі в Україні», – прокоментував Юрій Курлянчик, Генеральний директор AGELESS.

Другие новости
X
X