Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
28.11.2014
«ЕКО маркет» і Альфа-Банк випустили спільну карту
Мережа «ЕКО маркет» представила нову послугу для покупців: золоту кредитну картку «ЕКО-Максимум». Карта випущена спільно з Альфа-Банк Україна, і дозволяє клієнтам накопичувати 2% від суми покупок в мережі «ЕКО маркет» та 1% від будь-яких інших покупок по карті, у вигляді бонусів. Бонуси в подальшому можуть бути використані для оплати покупок у магазинах «ЕКО маркет».
Зняти готівку з картки «ЕКО-Максимум» можна безкоштовно у всіх банкоматах України. Крім того, карта передбачає поновлювану кредитну лінію до 75 000 грн., З пільговим періодом погашення до 30 днів. Карта випускається і доставляється безкоштовно.
«В основі цього спільного проекту лежить двійня вигода для клієнтів. Так, нова послуга дозволяє клієнтам мережі «ЕКО маркет» швидше накопичувати бонуси, якими можна оплатити наступні покупки. Це дуже зручно для планування сімейного бюджету. Карта «ЕКО-Максимум» захищена від шахрайства і являє собою альтернативу готівковим грошам, а безкоштовне зняття готівки в будь-якому банкоматі робить карту універсальним платіжним засобом. Тепер покупки в магазинах «ЕКО маркет» стали ще вигідніше », - зазначає генеральний директор компанії« ЕКО »Олександр Ференец.
Кредитну картку «ЕКО-Максимум» можна отримати в будь-якому місті України. Для цього потрібно аполніть заявку на сайті www.eko.com.ua, або ж заповнити анкету в будь-якому з магазинів мережі «ЕКО маркет», або зробити це за телефоном контакт-центру Альфа-Банк Україна 0 800 50 27 75.
Другие новости
X
X