Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
07.07.2014
«Подяка щодня»: в Мережі «ЕКО маркет» стартувала нова програма лояльності
Дякувати і говорити «спасибі» - елементарне правило ввічливості. Але чи так часто споживачі отримують слова подяки? У магазинах «ЕКО маркет» Вас чекає подяку, в прямому сенсі слова, щодня! Тому що з червня 2014 в усіх супермаркетах Мережі «ЕКО маркет» почала діяти нова програма лояльності - «Подяка Щодня»!
Участь у програмі дозволяє накопичувати бонуси за кожну покупку, і потім використовувати їх для розрахунку за товари в магазинах Мережі. Тобто, у всіх учасників програми з'являється можливість сформувати «додатковий гаманець»: можна буде купувати товари, використовуючи накопичені бонуси! Так компанія заохочує споживачів, які вибирають «ЕКО маркет».

При кожному розрахунку за покупки не забудьте надати касиру картку «Подяка Щодня» або брелок, щоб здійснити нарахування бонусів. При кожній покупці 2% від суми чека повертаються покупцеві у вигляді бонусів на картку «Подяка Щодня». Наприклад, Ви зробили покупку на суму 500 грн., І 2% від цієї суми будуть нараховані Вам на картку - це 1000 бонусів (еквівалент 10 грн).

Крім того, протягом 30 календарних днів від дати останньої покупки власник картки щодня отримує ще по 1 бонусу, навіть не здійснюючи покупок, просто за те, що він вибрав «ЕКО маркет»!

А суму, яку накопичили на картці, можна використовувати для придбання в магазинах Мережі безлічі товарів! Щоб розрахуватися бонусами за покупку в магазинах «ЕКО маркет» - просто скажіть про це касиру, і він зніме потрібну кількість бонусів з вашої картки «Подяка Щодня».

У клієнтів Мережі «ЕКО маркет» є 3 способи отримати бонусну картку: обміняти її на дисконтну картку «ЕКО маркет» до кінця літа (з вересня стара дисконтна система припиняє свою дію), купити за 10 грн., Або купити за 1 копійку як бонус при купівлі товарів на суму від 100 гривень. Разом з карткою Ви отримаєте 3 брелока - щоб було зручно накопичувати бали всім членам сім'ї або друзям. Видайте брелоки своїм близьким, і від покупок, які вони зробили в магазинах «ЕКО маркет» на Вашій картці з'явиться ще більше бонусів! Треба зауважити, що брелоки використовуються для накопичення бонусів, а для розрахунку за покупки - тільки картка.

Якщо раптом Ви загубили картку, можна буде оформити заявку на нову за телефоном гарячої лінії або на сайті, а загублена картка буде заблокована. При цьому, Ви збережете всі накопичені до моменту блокування бонуси і можна їх перенести на нову карту!

Щоб завжди знати, скільки бонусів на Вашій картці - заходьте на сайт http://www.podyaka.eko.com.ua/ в свій «особистий кабінет». На цьому ж сайті можна активувати свою бонусну картку, докладно ознайомиться з правилами участі в програмі, а також отримати відповіді на типові запитання користувачів.

«Ми дійсно вдячні нашим покупцям за довіру, і робимо все можливе, щоб вони відчували нашу турботу. Програма «Подяка Щодня» дозволяє нашим клієнтам ще більше економити на покупках, і ми з радістю надаємо їм таку можливість», - зазначив Олександр Ференец, генеральний директор Мережі «ЕКО маркет».
Другие новости
X
X