Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
06.12.2023
Ретро ціни в ЕКО МАРКЕТ

В ЕКО МАРКЕТ ціни з минулого, а знижки з майбутнього

З чим у вас асоціюються новорічні свята? Близькі люди поруч, святкові страви, запах ялинки, щасливі дні дитинства та юності… В такі хвилини ми віддаємось ностальгічним спогадам, згадуємо світлі моменти нашого життя. Зараз ці моменти цінуються ще більше, адже саме такі спогади допомагають нам рухатись далі, не здаватись на нашому шляху.

І щоб хоч трішечки допомогти вам зануритись в ностальгічну атмосферу ЕКО МАРКЕТ запускає “Ретро ціни”*: з 6-го грудня 2023 року по 9 січня 2024 року покупці наших супермаркетів матимуть можливість придбати акційні продукти за цінами 2003-2022 років. Десяток яєць за 3 грн, літр молока за 6 грн, коробка цукерок за 12 грн – у нас ціни справді повертаються в минуле**.

Що для цього потрібно?

Щоб отримати власний купон на обрані продукти за ретро-цінами потрібно купити в ЕКО МАРКЕТ будь-які продукти чи товари на суму від 250 гривень одним чеком та зберегти частину чека, де вказана ваша знижка. Після чого при наступній покупці оберіть зазначену в купоні на чеку позицію товару та пред'явіть його касиру при оплаті. 

Бонусом ви отримуєте ностальгічну листівку зі зазначеним визначних подій в історії Незалежної України. Тих моментів, коли ми всі щиро разом раділи нашим спільним досягненням.

*Під “Ретро ціни” мається на увазі назва акції, правила якої розміщені на офіційному сайтіЕКО МАРКЕТ
** Інформація про звичайну ціну товару, що приймає участь в акції, до її початку, розміщена на офіційному сайтіЕКО МАРКЕТ


Другие новости
X
X