Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
23.02.2024
Результати благодійної ініціативи ЕКО МАРКЕТ та БФ “ЛЕПКА”

Понад 19,4 тисячі банок та 4 тисячі окопних свічок для фронту: результати благодійної ініціативи ЕКО МАРКЕТ та БФ “ЛЕПКА”

Менш ніж за два місяці в межах спільної благодійної ініціативи ЕКО МАРКЕТ та благодійного фонду “ЛАПКА” було зібрано понад 19,4 тисяч консервних банок, з яких було виготовлено та передано на фронт більш ніж 4 тисячі окопних свічок. Цим результатом ми завдячуємо всім небайдужим мешканцям Києва, які активно доєднувались до цієї акції.

Перш за все я б хотів подякувати всім відвідувачам ЕКО МАРКЕТ за їх внесок у допомогу нашим захисникам, а також партнерам з БФ “ЛЕПКА”. Ця ініціатива вкотре підтвердила, що не буває маленьких справ – кожна, навіть, на перший погляд, дрібна дія, в сумі здатна принести великий результат. Спільними зусиллями ми зібрали необхідні матеріали для того, щоб наші воїни мали надійне джерело світла та тепла. Цим проєктом наша компанія хотіла показати, що об’єднуючи зусилля українці здатні на все” – резюмує результати збору Віталій Старомінський, заступник Генерального директора ЕКО МАРКЕТ з маркетингу.

Наразі роботи з виготовлення окопних свічок тривають – весь залишок зібраних консервних банок був переданий волонтерським організаціям по всій Україні, щоб пришвидшити цей процес.

Хочемо подякувати всім небайдужим людям, які доклали зусиль до, здавалося б, такої дрібниці, як збір консервних банок. Але в наших справах немає дрібниць. Така річ, як баночка з-під консерви, може принести тепло та світло нашим воїнам. Особливо зараз, коли це їм так необхідно. Велика подяка команді ЕКО МАРКЕТ, які допомогли розширити акцію "Баночка Турботи для ЗСУ". Ми раді, що наш фонд зміг об’єднати людей довкола цієї ініціативи” – зазначають представники БФ “ЛЕПКА”.

Допомагаємо нашим захисника разом!

Другие новости
X
X