Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
17.04.2024
Полювання на Крашанки в ЕКО МАРКЕТ: готуйся до свята та вигравай 100 000 грн!

Великдень – ідеальний час, щоб єднатись та дарувати радість оточуючим. Ми також не стояли осторонь та об’єднались з FILM.UA довкола одного з головних символів свята – крашанки. Вже зовсім скоро на великі екрани вийде сімейний фільм “Крашанка” про важливість родини та наших традицій. А ЕКО МАРКЕТ, як той великодній кролик, позаховував у своїх магазинах Крашанки з наступними подарунками.

  • Сертифікат на 100 тисяч гривень для покупок в ЕКО МАРКЕТ!

  • Грошові крашанки зі знижками від 5 до 50 000 гривень на наступні покупки

  • Спеціальні знижки на широкий асортимент товарів.

  • Безкоштовні товари.

  • Секретні подарунки від компанії FILM.UA та фільму “Крашанка”.

  • Ексклюзивні знижки у наших партнерів, таких як мережі “Аптека АНЦ”, мережі АЗК "БРСМ-НАФТА" та онлайн-книгарні YAKABOO.

Полювання на Крашанку почалось: купуючи в ЕКО продукти на суму від 300 грн кожен гість отримує картку-крашанку, в якій знайде свій гарантований виграш. Також отримати картки-крашанки можна при купівлі товарів зі спеціальними позначками, які ви знайдете у нашому торговому залі. Тому чим більше у вас крашанок – тим більше гарантованих призів ви отримаєте!

Великодень – це велике свято, сповнене любові та віри. В ці дні українці накривають великі столи, щоб почастувати своїх рідних та близьких. Ми в ЕКО МАРКЕТ вирішили не тільки допомогти людям зекономити напередодні свята, але й у вигляді гри додатково нагадати про один з його головних символів – крашанку. Тим більше, що невдовзі на великі екрани країни вийде фільм “Крашанка” від наших партнерів Film.ua, у якому також зображено, наскільки свята важливі для українців та як вони здатні єднати як окремі родини, так і цілу країну. Все це вкотре показує, що наші традиції є тією силою, що об’єднує всіх нас ” - коментує Віталій Старомінський, заступник Генерального директора ЕКО МАРКЕТ з маркетингу.

Як додають у FILM.UA, Великодень для українців завжди був одним з головних свят.

Коли з’явилася ідея створення сімейної комедії «Крашанка», продюсери одразу бачили в головних ролях Станіслава Боклана та Олесю Жураківську. Одразу після прочитання сценарію Станіслав та Олеся погодились. 

З вірою в кіно і Великодні традиції українців ми шукали партнерів кінотеатрального прокату, і дуже раді, що одразу знайшли спільну мову з ЕКО МАРКЕТ, і наша співпраця народила цілий ряд активностей, що об’єднують всіх українців! 

Сподіваюсь, разом з нашими партнерами ми зможемо подарувати крихту радості, віри і об’єднаємо за переглядом фільму не одну родину, бо перемога — справа сімейна!” — керівниця напряму кінотеатральної дистрибуції FILM.UA Дистрибуція  Надія Коротушка.


«Традиційно Великдень – час для світлих сімейних історій, віри у чудо та об’єднання навколо традицій поколінь. У FILM.UA ми повністю розділяємо ці цінності та хочемо, аби якомога більше людей відчули радість свята та отримали приємні несподівані подарунки. Тому ми об’єднали зусилля команди ЕКО МАРКЕТ та фільму «Крашанка», щоб кожна родина мала більше позитивних емоцій під час покупок у мережі та шанс на спільну сімейну перемогу» - говорить Світлана Данільченко, СЕО агенції інтегрованих рішень Brandly by FILM.UA, за підтримки якої було реалізовано партнерство.

Дізнатись більше про умови акції ви можете тут.
Другие новости
X
X