Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
13.05.2016
Більше покупок – більше приємних сюрпризів: нові акції в мережі «ЕКО маркет»
Мережа супермаркетів «ЕКО маркет» продовжує радувати покупців цікавими акційними пропозиціями.

Так, в травні 2016 року в рамках акції «Бонусний поні на ім'я Боні», купуючи продукцію власних торгових марок «ЕКО», покупці можуть в кілька разів збільшити кількість балів на своїх бонусних картах. Перевага бонусних карт «ЕКО маркет» в тому, що бонусні бали на картах в будь-який момент можна використовувати для розрахунків за покупки в мережі.

З 11 травня стартувала також акція «Розкрути лимон на айфон». За її умовами, набуваючи в одному із супермаркетів мережі товари на суму від 30 гривень, покупець отримує унікальну можливість стати власником одного з трьох смартфонів. Акція проходить до кінця місяця.

Крім цього, з недавніх пір «ЕКО маркет» пропонує своїм покупцям нову послугу від свого партнера – онлайн-кредитування для оплати покупок в мережі супермаркетів. Це спільний проект компанії з кредитною організацією «Credit UP». Пропозиція має цілий ряд переваг: рішення про видачу кредиту приймається протягом однієї хвилини, доступна сума кредиту – від 100 до 7000 гривень. Комісія за надання кредиту – від 30 грн. до 50 грн., яка, після погашення заборгованості, повертається покупцю на його бонусну карту «ЕКО маркет» у вигляді бонусів.

«Підтримка лояльності покупців – один із ключових чинників успішної роботи продуктових мереж в поточних реаліях. Розуміючи це, ми всіма способами прагнемо виправдовувати очікування наших споживачів, розробляючи для них, в тому числі, спеціальні акційні пропозиції, що дозволяють як економити на щоденних покупках, так і отримувати додаткові вигоди. Ми хочемо, щоб наші супермаркети були не тільки місцем економних покупок свіжих і якісних продуктів, а й джерелом позитивного настрою», – зазначив директор з маркетингу мережі «ЕКО маркет» Ігор Мороз.


Другие новости
X
X