Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
30.05.2017
"ЕКО маркет" приєднався до програми "Masterсard Більше"
З 1 травня 2017 року Мережа "ЕКО маркет" повноцінно приєдналась до програми "Masterсard Більше". Програма дає можливість будь-кому, хто використовує для розрахунків платіжну картку Masterсard®, отримувати знижки на товари в усіх супермаркетах "ЕКО маркет".
Процес отримання знижки досить простий. Коли держатель картки розраховується нею за покупки, йому нараховуються бонуси: 1 покупка на суму понад 50 грн — 1 бонус. У майбутньому на сайті https://bilshe.mastercard.ua бонуси можна обміняти на сертифікати, які надають знижку на товари в "ЕКО маркет", і не тільки.
Як зазначає Віталій Бачинський, керівник фінансових сервісів в "ЕКО маркет", програма вигідна особливо для тих, хто вже звик оплачувати покупки карткою, а таких покупців в "ЕКО маркет" більше ніж 20 %, і їхня частка постійно зростає. Усе, що їм потрібно, це зареєструвати свою картку на сайті https://bilshe.mastercard.ua і час від часу вибирати пропозиції, які зацікавили. А для тих, хто ще не використовує платіжну картку в розрахунках, саме час розпочати.

Крім цього, за словами Віталія Бачинського, в "ЕКО маркет" у рамках програми лояльності давно існує можливість оформлення бонусно-платіжної картки "ЕКО Максимум", під час розрахунку якою покупець отримує класичну бонусну знижку в розмірі до 4 % і додатково 2 % від суми розрахунків картою як платіжною. Оскільки картка "ЕКО Максимум" платіжної системи Masterсard, то тепер, окрім додаткової бонусної вигоди, покупці будуть мати можливість ще й отримувати сертифікати за знижку товарів в "ЕКО маркет".
Замовити картку "ЕКО Максимум" може кожен учасник програми лояльності "ЕКО маркет" на сайті: https://alfabank.ua/creditcard/eco3/.
Другие новости
X
X