Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
28.11.2014
В Мережі «ЕКО маркет» з'явились «дитячі» каси
Всі ми посміхаємося, почувши, бачачи, як в супермаркеті діти зосереджено вибирають соки, солодощі або іграшки, допомагають штовхати візок, із задоволенням катаються, сидячи всередині неї, або просто марширують за ручку з мамою. Діти - такі ж шановні й бажані відвідувачі супермаркетів, як і дорослі, і вони заслуговують на свою окрему касу, вирішили в Мережі «ЕКО маркет».

У липні 2014 перша така каса з'явилася в одному зі столичних магазинів «ЕКО маркет», на вул. Закревського, 12.
Як відомо, малюкам складно стояти в черзі: маленькі шибеники не люблять чекати і можуть навіть вередувати. Тепер, поки батьки розраховуються за покупки, дитина напевно буде з інтересом розглядати касу, і навіть зможе пограти.
Ідея запровадити в супермаркетах Мережі касу для покупців з дітьми напрошувалася давно - адже в «ЕКО маркет» важливу частину асортименту складають різні товари для дітей, від продуктів харчування до гігієнічних товарів для малюків. І ось тепер - ця ідея реалізована, та ще й так креативно! До слова, дизайн «дитячих кас» був ретельно розроблений, з урахуванням особливостей дитячого сприйняття, а також індивідуальних особливостей магазинів, де будуть розміщені каси.

«Найближчим часом такі ж каси будуть оформлені в супермаркетах« ЕКО маркет »в Чернігові та Києві, в подальших планах - розширення проекту і на інші регіони України», - повідомив Олександр Ференец, генеральний директор мережі «ЕКО маркет».
«Каса для покупців з малюками» - спільний проект Мережі «ЕКО маркет», а також компаній «Tetra Pak» і «Vitmark» (виробник ТМ «Чудо Чадо»).

Другие новости
X
X