Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
10.12.2021
Заява про спростування недостовірної інформації

Шановні колеги, партнери, постачальники!
Керівництвом ТОВ «ЕКО» прийнято рішення офіційно оголосити про спростування недостовірної інформації, яка розповсюджується останнім часом на сторінках Інтернет видань.
На сьогоднішній день мережа «ЕКО маркет» налічує 137 супермаркетів та представлена у 15 областях України. Характерною рисою супермаркетів «ЕКО маркет» є широкий асортимент товарів, постійна наявність свіжих та якісних продуктів за найнижчими цінами на ринку. Крім того, ТОВ «ЕКО» намагається постійно забезпечувати наявність товарів, з так званого продуктового кошику, в своїх супермаркетах та встановлювати ціни з мінімальною націнкою для того, щоб в цей скрутний для всієї країни час на столі кожної сім’ї були хліб, м'ясо, молочні продукти, фрукти.
До того ж, за останній час у мережі відкрито 4 нових та частково реконструйовано понад 10 існуючих супермаркетів, проведено повномасштабну реконструкцію магазину «ЕКО маркет» у Борисполі. Зазначені факти вказують на позитивний та стабільний розвиток мережі ТОВ «ЕКО». У зв’язку з чим будь-які підстави стверджувати про закриття мережі «ЕКО маркет» відсутні.
В свою чергу, ми завжди відкриті для зворотного зв’язку і враховуємо всі пропозиції на свою адресу. В цілому, ми з великою повагою ставимося до роботи журналістів і завжди прислухаємося до конструктивної критики з їхнього боку, якщо вона є об'єктивною і підтверджується конкретними достовірними фактами, заснованими на офіційних документах ТОВ «ЕКО», публічних заявах власників та керівництва.

Враховуючи зазначене, офіційно заявляємо про те, що «ЕКО маркет» не планує йти з ринку українського рітейлу, продовжує працювати, виконувати обов’язки та розвиватися.
А колег журналістів, просимо утримуватися від розміщення у своїх виданнях домислів, слухів і неперевіреної інформації під видом оціночного судження.


Другие новости
X
X